HUROEN
Tusnadfurdő
“Az olyan helyekre vezető utakat, ahová érdemes eljutni, nem lehet lerövidíteni.”(Helen Keller)

 
 
 
 
 
 
 
 
HÍREK


A « BUBBLEU-2017 » projektet az Európai Unió finanszírozta az „Európa a polgárokért” program keretében

http://www.zemne.sk/sk/bubbleu-2017

 

Részletes leírás:

A kétnapos rendezvény aktivitásai a szakmai és a kulturális-társadalmi programokra összpontosultak, amelyek segítettek elérni az Európa a polgárokért program céljait. Zemné község testvértelepülései partnerségi találkozójának fő célja volt a különböző kultúrák találkozása, azok közeledése, tapasztalat és véleménycsere az aktuális politikai és gazdasági témákra az EU tagállamai között.

Mint lehetőséget, kihasználtuk a nem formális vitafórumot, kérdőívezést és különféle disszeminációs módszereket arra, hogy a felállított célokat és a problémák megismerésének megfelelő szintjét érjük el.

A projekt előkészítésében és megszervezésében minden projektpartner részt vett, aktívan bekapcsolódtak a rendezvény programjaiba képviselőik előadásai által, valamint kultúrájuk bemutatásával.

A rendezvény nemzetközi jellegét a külföldi partnerek jelenlétével biztosítottuk, megvitattuk és megoldást kerestünk az európai témákra, azok állapotára és helyi szintű felfogása, valamint a projekt eredményeinek határon túli terjesztéséhez is hozzájárultak, az európai nyilvánosság részére.

A projekt publicitása és terjesztése érdekében modern és kreatív aktivitási formákat alkalmaztunk, mint a szociális háló, a reklámok elektronikus és nyomtatott változatai, valamint az EU infópont segítségével különféle információkat terjesztettünk a régióról és az EU-ról.

Minden kulturális és sporttevékenység célja az európai kulturális és nyelvi környezet gazdagságának tudatosítása, az intergenerációs és interkulturális párbeszéd előmozdítása volt

2. ág, 2.1 "Testvérváros-program" intézkedés« Vissza

 
FŐOLDAL  |  HÍREK  |  VÁROSUNK  |  ÖNKORMÁNYZAT  |  TURIZMUS  |  GALERIA  |  KIADVÁNYOK