Negocieri pentru orașul nostruBetűméret:

Joi și vineri viceprimarul Böjte Csaba-Ernő a participat la București la adunarea generală a Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice.  Tot vineri, o delegație formată din primarul Butyka Zsolt, domnul Breda Sigismund, și domnul Fábián Attila, a discutat la sediul CNI cu directorul de investiții, domnul Adrian Eduard Cefălan.

Joi și vineri viceprimarul Böjte Csaba-Ernő a participat la București la adunarea generală a Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice, unde au fost prezenți Cătălin Daniel Fenechiu, senator, și Daniela Nicolescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, responsabil turism. Am discutat despre relansarea turismului, iar în legătură cu redeschiderea centrelor wellness, am primit promisiunea că se va lua o decizie în acest sens după adoptarea bugetului, în funcție de situația epidemiologică generală.
 
Tot vineri, o delegație formată din primarul Butyka Zsolt, domnul Breda Sigismund, și domnul Fábián Attila, a discutat la sediul CNI cu directorul de investiții, domnul Adrian Eduard Cefălan, cu scopul obținerii de fonduri pentru finanțarea rețelei de apă potabilă, realizarea remizei pentru pomieri și stației de ambulanță. Săptămâna viitoare va avea loc următoarea ședință, cu privire la alte proiecte de investiții din Băile Tușnad.