Tusnad Gastro Blues Fest 2020Betűméret:

https://www.facebook.com/events/461859437850111/

FEDEZD FEL! – a természeti és kulturális értékeket...
KÓSTOLD MEG! – a kulináris kínálatokat...
PRÓBÁLD KI! – a minőségi tapasztalatokat és élményeket...
a Tusnádfürdő és környéke ökoturisztikai desztinációban

Az ACCENT GeoÖkológiai Szervezet, együttműködve Tusnádfürdő Polgármesteri Hivatalával, meghívja önt a „Tusnad Gastro Blues Fest 2020” nevű eseményre, amely első alkalommal kerül megszervezésre 2020. március 19 – 21. közötti időszakban Tusnádfürdőn.
A „Tusnad Gastro Blues Fest 2020” egy olyan esemény, amelynek első megszervezését a blues, mint az elitista közönség által értékelt zenei műfaj, az ökoturisztikai desztináció és a helyi gasztronómia népszerűsítése indította be.
Az esemény egy egyedi koncepció köré szerveződik, hiszen a fesztivál ideje alatt több hivatásos szakács fog főzni 3 napon át 10 étteremben Tusnádfürdőn. Az ételek tématikája az „egykori ízek felfedezése” volt, melynek keretében a szakácsok szabadjára engedhetik a képzeletüket és kedvükre főzhetnek bármit, amit szeretnének.

Csütörtökön és szombaton (2020. március 19-20.) 12:30-tól az ételek bemutatására kerül sor, melyeket a közönség a település 10 éttermében rendelhet meg, ahol a szakácsok elkészítették őket. Azért, hogy a kulináris élvezetek tökéletesek legyenek, az ínyencségek mellé egy jó bort fognak felszolgálni a partnereink. A fesztivál 3 napja alatt Románia és Magyarország leghíresebb borvidékeiről származó borok kerülnek bemutatásra.

Az esemény tetőpontja szombaton (2020. március 21.) lesz, amikor 12:30-tól meghívjük önöket egy kiállításra, ahol több mint 30 féle étel kerül bemutatásra és felszolgálásra a turisták és a média meghívottja számára. A Tusnádfürdőre érkező érdeklődőknek tudnia kell, hogy a fesztivál legsikeresebb receptjei rákerülnek az éttermek étlapjaira a 2020-as turisztikai szezonban.

Az esték a blues-nak vannak szentelve a „Tulipán” Multikulturális Központ színpadán, ahol neves hazai és külföldi (AEÁ, Belgium) művészek fognak fellépni. Mivel a blues nagyon illik egy jó borhoz, ezért a partnereink jóvoltából mindenki élvezhet egy pohár bort a koncertek során.


További információkért keressék:
Pilbáth G. Attila | Manager
Mobil: 0723 357 650
E-mail: bailetusnad2019@gmail.com | a.pilbath@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/TusnadGastroBluesFest